Priser


Rådgivningsbesøg

− Gennemgang af bolig.

− Sparring og rådgivning i forhold til mulige indretningstiltag for at optimere boligen.

Besøget varer op til 2 timer.


Medium styling

− Gennemgang af bolig.

− Sparring og rådgivning i forhold til mulige indretningstiltag for at optimere boligen.

− Jeg udarbejder en indretningsplan med udgangspunkt i boligens nuværende interiør, som du får tilsendt. Ud fra denne kan du nu gå i gang med at optimere dit hjem.


Komplet styling

− Gennemgang af bolig.

− Sparring og rådgivning i forhold til mulige indretningstiltag for at optimere boligen.

− Jeg udarbejder en indretningsplan med udgangspunkt i boligens nuværende interiør. Hvis du gerne vil supplere med nyt eller helt udskifte dit interiør, hjælper jeg med udarbejdelse af indkøbsliste til nyt eller supplerende interiør/farvekode på maling/inspiration til DIY projekter m.m. 

Total styling med 3D visualisering & 360º 

Skal du til at renovere eller sætte en ældre bolig i stand? Måske drømmer du om en tilbygning? Det kan også være, at du bare trænger til at friske rummene op i dit hjem, eller planlægger at bygge et helt nyt hus? 

Jeg kan tilbyde hjælp til en konkret indretningsplan, boligstyling og kreative løsninger. I samarbejde med Møller Arkitektur, kan vi desuden tilbyde arbejdstegninger i 3D visualisering. Du kan således se dit hjem komplet møbleret og danne dig et forhåndsindtryk af projektet, inden vi påbegynder hele processen. Vi kan endda give dig en 3D oplevelse af dit hjem med 360º view (3D briller), hvor du visuelt går gennem rummene.

Prisen på en total boligindretning afhænger naturligvis af opgavens omfang. Men du er altid velkommen til at ringe på tlf.: 40 98 56 36 og få en uforpligtende snak om dit projekt. 

Se eksempler