Om Boligstylisten

Om Boligstylisten

Tabita Aundal er indehaver af boligstyling firmaet Aundal Living, som blev grundlagt i 2019. Tabita har en journalistisk baggrund og har de sidste 3 år beskæftiget sig med indretning og produktstyling via sin Instagram profil @tabita_aundal.
Boligstyling til alle
Aundal Livings mission er at yde professionel boligstyling til alle. Vi udfører derfor landsdækkende boligstyling i alle stilarter og prisklasser.
Aundal Living skræddersyer  nemlig din boligstyling. Vi kan både indrette med udgangspunkt i dit interiør, supplere med ny-indkøb til rabatpris samt levere komplette boliger.

Du afgør selv, hvor meget du ønsker at deltage i processen. Vi kan stå for alt lige fra planlægning, levering, montering til det færdige resultat.  Vi tilbyder både styling pr. time og til fast tilbudspris.

Vi indretter personlige hjem, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Aundal Living har kunden i centrum og indretter derfor ikke bare rene stilarter, men får boligen til at afspejle kundens personlighed og på samme tid undgå stilforvirring.
Aundal Living indretter både for private og for virksomheder samt styler for udenlandske kunder via online styling. Kunderne får professionel rådgivning i boligindretning og hjælp til at indrette sin bolig eller virksomhed.
På sin Instagram profil @tabita_aundal giver hun tips og gode råd til boligindretning med billeder fra sit eget hjem til inspiration.
Tabita har løbende samarbejdet med både danske og udenlandske brands.
Aundal Living tilbyder:
  • Indretning for private og virksomheder.
  • Bestil et rådgivnings-besøg og få professionel indput til mulige indretningstiltag i boligen, cafeen, butikken, kontorbygningen, m.m.
  • Bestil boligstyling og få et skræddersyet tilbud.
  • Bestil tilbud på produkt-styling.
  • International boligindretning via online styling.

På besøg hos boligstylisten

Her kan du læse et portræt af Boligstylist Tabita Aundal i ugebladet Søndag.