Boligstyling

Om Tabita Aundal

Vores omgivelser præger hverdagen. Netop derfor er det vigtigt, at rammerne er på plads og skaber rum, vi kan trives i. Mennesker er forskellige, og der findes mange stilarter at vælge imellem, når man skal i gang med boligstyling. 

Når jeg kommer ind i en bolig, en forretning eller besøger en virksomhed, tager det ikke lang tid, før jeg har dannet mig et overblik over indretningen. Som din sparringspartner kan jeg hjælpe med professionel boligstyling, så vi når i mål med dine indretningsdrømme.

Jeg har en bred erfaring inden for indretning og samarbejde med danske og udenlandske interiørbrands. I 2018 har jeg fx stylet interiør for flere amerikanske, australske og europæiske virksomheder samt rådgivet i skandinavisk indretningsstil. Mine råd bliver bl.a. delt af boligbloggere fra USA og Europa.

På min Instagram feed, @tabita_aundal, poster jeg dagligt boliginspiration, tips til boligindretning og er hver dag i dialog med mennesker omkring boligstyling.

Indretningen skal skabe en synergi af livsglæde, ro og æstetik

Den danner nemlig rammen for familielivet, arbejdspladsen eller kulturlivet på cafeer og offentlige rum, hvor hygge er i centrum. Her er det vigtigt, at omgivelserne har klare linjer og ikke signalerer rod og forvirring. 

Lad mig løse din indretningsopgave

Hjælp til boligindretning? Gode råd er ikke dyre. Ring på 40985636 og få en GRATIS samtale😉Nogle gange er det bare små justeringer, som gør de store forskelle😃

Jeg vil også gerne hjælpe dig og glæder mig til at møde dig og være med til at løse din indretningsopgave.

Forrige
Næste
Slider