Boligstyling

Hvorfor boligstyling?

Vores omgivelser præger hverdagen. Netop derfor er det vigtigt, at rammerne er på plads og skaber hjem, vi kan trives i. Mennesker er forskellige, og der findes mange stilarter. Jeg indretter derfor alle stilarter. Indretningen danner rammen for familielivet, arbejdspladsen eller kulturlivet på cafeer og offentlige rum, hvor hygge er i centrum. 

Lad mig løse din indretningsopgave

Hjælp til boligindretning? Gode råd er ikke dyre. Ring på 40985636 og få en GRATIS samtale😉Nogle gange er det bare små justeringer, som gør de store forskelle.

Jeg vil også gerne hjælpe dig og glæder mig til at møde dig og være med til at løse din indretningsopgave.

 • Stilart:
  Find den stilart, der matcher dig, så der er en rød tråd og du undgår stilforvirring i din bolig.
 • Indretning:
  Placering af dit interiør så boligens funktionalitet og stil bliver gennemført.
 • Valg af interiør:
  Få inspiration til hvordan du kan gøre brug af dit interiør, og hvad du kan tilkøbe så du så du får en harmonisk indretning.
 • Belysning og lysindfald:
  Brug dagslyset og det kunstige lys til at forstærke forskellige stemninger og komplimentere indretningen. 

 • Farver:
  Stimulering via interiør og rummets farver er vigtig for os alle, men hvilke farver bør du vælge, og hvordan skal de sammensættes for at skabe et flot og varmt hjem? Jeg rådgiver i den rette sammensætning af boligens farvefordeling.
 • Akustik:
  Indretningen skal være med til at optimere rummets akustik så samtalen og den daglige brug af rummet fungerer.  Akustikken, lyddæmpning og reflektioner har en stor betydning for rummets funktionalitet. Jeg rådgiver i valg af materialer på gulve, vægge, lofter i samråd med håndværkere.

 • Indeklima:
  Indretning har indvirkning på boligens indeklima. Forkert placering af interiør eller for mange ting i hvert rum samler støv, som forringer indeklimaet. 
 • Stemning:
  Oplevelsen af rummene skal reflektere hygge, varme og personlighed.  
 • Livskvalitet og trivsel:
  Det påvirker os hvordan vi bor. Boligens indretning kan hjælpe dig til at finde ro i dit hjem. Lad stemningen i dit hjem inspirere dig, give dig ro så du får slappet af, får luft i hverdagen og sover bedre.


Rådgivningsbesøg

− Gennemgang af bolig.

− Sparring og rådgivning i forhold til mulige indretningstiltag for at optimere boligen.

−  Op til 20% rabat på interiør og møbler. 


Medium styling

− Gennemgang af bolig.

− Sparring og rådgivning i forhold til mulige indretningstiltag for at optimere boligen.

− Jeg udarbejder en indretningsplan med udgangspunkt i boligens nuværende interiør, som du får tilsendt. Ud fra denne kan du nu gå i gang med at optimere dit hjem.

−  Op til 20% rabat på interiør og møbler. 


Komplet styling

− Gennemgang af bolig.

− Sparring og rådgivning i forhold til mulige indretningstiltag for at optimere boligen.

− Jeg udarbejder en indretningsplan med udgangspunkt i boligens nuværende interiør. Hvis du gerne vil supplere med nyt eller helt udskifte dit interiør, hjælper jeg med udarbejdelse af indkøbsliste til nyt eller supplerende interiør/farvekode på maling/inspiration til DIY projekter m.m. 

−  Op til 20% rabat på interiør og møbler.