Boligstyling ved salg

Boligstyling medførte stor aktivitet. Huset blev solgt to gange på 30 dage!

 

Er du ejendomsmægler?

Det første kunderne ser, når de søger efter bolig på nettet, er billederne af de boliger, I har til salg. Hvis billederne ikke fænger, fordi indretningen af forskellige årsager ikke fremhæver boligens kvaliteter og muligheder, så er det svært for en potentiel køber at identificere sig med stedet. En lys og stilren bolig gør det lettere for køberen at forestille sig sine egne møbler og interiør i rummene, end en overmøbleret bolig, der genspejler sælgers personlige stil. Men med den rette boligstyling kan man fange købernes opmærksomhed, så de bestiller en fremvisning og forhåbentligt ender med at købe. 

Jeg kan tilbyde jeres kunder en professionel sparringspartner, som kan hjælpe med at fremhæve det rigtige udtryk, for at boligen fremstår så attraktiv som muligt. 

Kontakt mig gerne, så vi kan lave en fast aftale i dit område eller ring på tlf.: 40 98 56 36 og få en uforpligtende samtale.

Bolig til salg?

Når boligen skal sælges, er boligstyling en effektiv måde at salgsklargøre sit hjem. Boligstyling får nemlig din boligs muligheder og kvaliteter til at træde frem og øger chancen for at fange flere køberes interesse. Der er nemlig stor konkurrence, og køberne er kræsne. Derfor er det vigtigt, at billederne af boligen giver et positivt førstegangsindtryk. Men er der stilforvirring, ufærdige projekter eller for mange ting og møbler, kan det medvirke til, at køberne fravælger en fremvisning, fordi det hele virker uoverskueligt. 

Det er her, at jeg kan tilbyde min hjælp og skræddersy en løsning, der passer præcist til dig. Jeg ved, hvad køberne går efter og kan byde ind med alt lige fra rådgivning og sparring til styling og indretning. Med den rette boligstyling er det meget lettere at få et hurtigere boligsalg. 

Jeg tager udgangspunkt i jeres hjem og bruger så meget som muligt af det, I har i forvejen til at indrette boligen. Jeg målretter boligstylingen efter det rigtige segment, så I kan få et optimalt og hurtigere boligsalg. Boligstyling behøver ikke være dyrt. 

Jeg tilbyder priser, så alle kan være med.